Sinop Sel : MSB'den Sinop ve Kastamonu'daki sel bölgesinde tahliye çalış / Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Sinop Sel : MSB'den Sinop ve Kastamonu'daki sel bölgesinde tahliye çalış / Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu.

Sinop'ta sel felaketi!
Sinop'ta sel felaketi! from i0.wp.com
Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu.

İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi.

Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi.

Sinop'ta selin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı
Sinop'ta selin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı from www.yenigaste.com
Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13.

Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Sinop'ta geleneksel yeşilay bisiklet turu'nun 9.'su düzenlendi. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü.

Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Karadeniz de tarihi bir köy. İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Son dakika haberleri… Bartın, Sinop, Kastamonu ve Karabük ...
Son dakika haberleri… Bartın, Sinop, Kastamonu ve Karabük ... from www.ozgurhaberci.com
Samsun canli haber 318 views1 month ago. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı.

İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Sinop'ta aşırı yağış nedeniyle sel ve su baskınıyla karşı karşıya kalan dikmen ve durağan ilçelerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'un dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede sel meydana geldi. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü.